Realizare website Bucuresti

Aveți nevoie de prezență în mediul online și trebuie să începeți de undeva. Prima etapă în realizarea unui website este achiziționarea unui nume de domeniu web relevant proiectului sau afacerii dorite ( www.domeniultau.ro ), urmând ca acesta să fie parcat pe un server de găzduire web.

Dacă termenii de mai sus nu vă sunt cunoscuți veți primi consultanță în această privință.

Urmează să stabilim ce tip de website doriți, un simplu website de prezentare, magazin online, catalog de produse, portal, blog, etc.

Documentația oferită de client este esențială pentru realizarea website-ului.

Indiferent care sunt opțiunile clientului nu putem duce la bun sfârșit nici un proiect fără sprijinul acestuia. Important pentru noi este să primim documentație și materiale digitale (foto, video și alte tipuri de fișiere) care să ne permită să realizăm design-ul și structura website-ului.

Se întâmplă uneori ca desfășurarea unui proiect să intre în impas din lipsa materialelor necesare pentru realizarea acestuia. Acest lucru duce la amânarea termenului de finalizare sau la suspendarea proiectului.

Facem și compromisuri, contra-cost bineînțeles. Ne oferiți câteva idei iar noi vom încerca să rezolvăm puzzle-ul.

Deținerea unui website, în funcție de nivelul de dezvoltare și complexitate, are nevoie de administrare și actualizări în raport cu ritmul de evoluție al tehnologiei.

Realizarea unui website este o primă etapă, ca o carte de vizită. Soluțiile personalizate precum cele de optimizare, promovare și social media vă vor ajuta să fiți și mai vizibili în mediul online.

 

Realizare website
Etichetat pe: