Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /home4/r52162lanc/public_html/wp-content/plugins/backup/com/config/config.php on line 228
Optimizare SEO - Lance Solutions

Optimizare SEO Bucuresti

Search Engine Optimization (SEO) sau pe românește optimizarea pentru motoarele de căutare, este un proces prin care website-urile trec printr-o etapă de perfecționare pentru o afișare cât mai avantajoasă în indexul motoarelor de căutare.

Optimizarea SEO este o subcategorie a SEM (Search Engine Marketing), reprezentând totalitatea tehnicilor prin care un website este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate afișate de un motor de căutare.

Cuvintele și frazele utilizate sunt cheia unei afișări relevante în concordanță cu serviciile sau produsele oferite de website-uri.

SEO On-page și SEO Off-page.
  • SEO On-page se aplică paginilor dintr-un website: performanța de încărcare, structura link-urilor, cuvinte cheie, densitate, etichete, conținut, etc.
  • SEO Off-page are legătură cu înscrierea website-urilor în motoarele de căutare, directoare web, backlink, comunicate de presă, comentarii, etc.

Respectăm recomandările motoarelor de căutare, însă datorită actualizărilor frecvente aplicate algoritmilor de căutare, indicii de listare pot suferi modificări periodice. Indiferent de noile tendințe tehnologice, orice optimizare SEO bine făcută nu va putea afecta o listare corectă în motoarele de căutare.

 

Optimizare SEO
Etichetat pe: