Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /home4/r52162lanc/public_html/wp-content/plugins/backup/com/config/config.php on line 228
Creatie grafica - Lance Solutions

Suntem creativi însă nu exagerăm. Nu vă așteptați la o creatie grafica spectaculoasă. Ne axăm pe realizarea elementelor grafice specifice domeniului online.

În lipsa unui logo, pornim de la o simplă idee din care vom încerca să dăm identitate proiectului dumneavoastră. Avem nevoie de logo nu doar pentru realizarea website-ului, ci și pentru adăugarea acestuia pe cărțile de vizită, antet, imagine de profil, newsletter, semnătură de e-mail, etc.

Orice website începe de la un layout, discuția despre schița de bază de la care macheta finală prinde contur. Culorile alese, șablonul, logo-ul și butoanele definesc aspectul proiectului în derulare.

Cel mai mult timp ne ocupă editarea imaginilor și realizarea bannerelor web pentru că sunt la mare căutare. Avem nevoie de banner sus, de banner jos, de bannere pe lateral, banner pentru un anumit produs (gamă de produse, reduceri, servicii), pentru anumită campanie publicitară, postări pe rețele de socializare, ș.a.m.d.